Locale Altele
Joi, 5 August 2021
Joi, 5 Aug 2021
Vincent Henry a vizitat Colegiul Național „Doamna Stanca”
Colegiul Național „Doamna Stanca” Satu Mare  - Miercuri, 8 Aprilie 2015

Ziua de luni a fost o ocazie excelentă pentru Colegiul Naţional „Doamna Stanca ” pentru a se bucura de vizita lui Vincent Henry, responsabilul cu misiunea de cooperare educativă de la Institutul Francez de la Cluj Napoca.

Henry a făcut o vizită de prietenie în cadrul căreia colegiului i s-a oferit placheta de „Liceu inclus în programul de bacalaureat cu menţiune bilingv francofonă ” .

Inaugurarea oficială a plachetei se va desfăşura în data de 15 mai 2015 cu ocazia Zilelelor Colegiului  Naţional „Doamna Stanca ”.  

De asemenea, ziua de luni  a oferit ocazia elevilor din Stanca de a participa la Concursul ”Chants, sons sur scene”, ediția 2015. Din colegiul nostru au participat cinci elevi, iar premiile obţinute au fost următoarele: Sas Cătălina, clasa a XI-a A, premiul I, calificându-se pentru faza internaţională de la Baia Mare; Matei Dobrescu, clasa a XI-a C, premiul III; Tar Evelin, clasa a XI-a B, menţiune I. Au mai participat la concurs elevele  Izvoreanu Roxana şi  Liboteanu Alexandra.

2054 vizite
Distribuie pe