Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
Outdoor pentru copiii preșcolari în Grădina Romei
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare  - Miercuri, 10 Iunie 2015

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, organizează, în data de 12 iunie 2015, a III-a ediție a evenimentului public outdoor pentru copiii preșcolari din municipiul Satu Mare cu tema „Gradina Romei prin porțile timpului".

Scopul evenimentului este acela de a promova educația în mediu deschis, valorificarea oportunităților de învățare nonformală și informală. De asemenea, evenimentul va servi ca model de bună practică în domeniul activităților outdoor pentru 80 de învățătoare participante în cadrul cercului pedagogic al disciplinei.

Pentru acest eveniment, educatoarele din Municipiul Satu Mare au pregătit ateliere la care vor participa între orele 10.00-13.00 aproximativ 1.000 de copii. 

Prin ateliere precum „Cartea de științe a parcului”, „Casa țintașilor”, „Barcagiul din parc”, copiii se vor familiariza cu istoria parcului Gradina Romei.

Prin „Poarta timpului prezent” participanții se vor îndrepta către ateliere cu jocuri: olimpiada „Laboratorul Minții”, competiții de role, concurs de triciclete etc. Copiii care vor trece prin poarta viitorului își vor pune imaginația la încercare pentru a exprima prin machete și desene viziunea lor despre cum va fi parcul în viitor.

1524 vizite
Distribuie pe