Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Elevii de la „Doamna Stanca” au lansat campania „Dă o șansă vieții!”
Colegiul Național „Doamna Stanca” Satu Mare  - Vineri, 6 Noiembrie 2015

Colegiul Naţional „Doamna Stanca” a desfășurat campania „Dă o șansă vieții!”, campanie care a urmărit să sensibilizeze cetățenii municipiului Satu Mare cu privire la donarea de sânge.

Membrii Consiliul elevilor din colegiul nostru și voluntarii clubului Impact Noua Generație au distribuit fluturași cu informații succinte referitoare la donarea de sânge care poate salva vieți. Menționăm că acești fluturași au fost concepuți de elevii noștri și tipăriți cu sprijinul Asociației de Părinți Doamna Stanca.

Împărțirea fluturașilor  a avut loc, cu aprobarea Primăriei municipiului Satu Mare, în data de 6 noiembrie 2015, între orele 9-11, în 5 puncte de distribuție. Membrii Clubului IMPACT din colegiu au oferit trecătorilor informații despre donarea de sânge, încurajându-i să devină donatori.

De asemenea, membrii Consiliului Școlar al Elevilor din colegiul nostru, sub coordonarea profesoarelor de biologie Nicoleta Dragomir și Fecske Manuela, au realizat în aceste zile o acțiune de colectare de sucuri naturale,  apă, napolitane și biscuiți, dăruindu-le Centrului Județean de Transfuzie Satu Mare pentru a fi oferite donatorilor sătmăreni. Doamna Doinița Crișan -  director al  Centrului Județean de Transfuzie Satu Mare - a apreciat gestul elevilor, i-a felicitat pentru invițiativă și le-a dăruit tricouri albe pentru viitoarele proiecte de voluntariat.

Suntem mândri de elevii noștri și îi susținem în proiectele lor. 

908 vizite
Distribuie pe