Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Festival de Colinde și Cântece de Crăciun pentru preșcolari la Ardud
Veronica Hodas  - Sambata, 12 Decembrie 2015

Festivalul Județean de Colinde și Cântece de Crăciun de la Ardud dedicat preșcolarilor a ajuns în acest an la cea de-a VI-a ediție.

Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului Ardud, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Ardud.

La festival s-au înscris 16 grupe de colindători preșcolari de la grădinițele din județ: Tarna Mare, Valea Seacă, Odoreu, Drăgușeni, Ghirișa, Lipău, Beltiug, Roșiori, Satu Mare și Ardud, în total 250 de copii de la secțiile română, maghiară și germane.

Colindătorii au impresionat juriul format din: președintele comisiei de jurizare primar Duma Ovidiu, Miclus Nicu – inspector cu activitati extracuriculare din cadrul ISJ Satu Mare, Micla Maria – fost director la Gradinita cu Program Prelungit Ardud, Lecz Aurica director la GPP Ardud, Hermina Hotca –interpreta de muzica usoara si Zaharia Ioana –reprezentanta mass-media din partea ITV Satu Mare, prin minunatele Colinde și cântecele de Crăciun.

Cei prezenți la festival au putut participa și la o campanie umanitară. La intrarea în sala de festival, preșcolarii din Ardud și copii participanți și-au expus produsele confecționate, iar cei care au donat o sumă modică au primit și un bilet la tombolă cu câștiguri pe loc.

Din fondurile adunate se vor face mici cadouri pentru vârstnicii din Ardud pe care preșcolarii dela grădinițele locale îi vor colinda săptămâna viitoare,

 

2213 vizite
Distribuie pe