Locale Altele
Marti, 22 Iunie 2021
Marti, 22 Iun 2021
Târgul Regional al Firmelor de Exercițiu, la cea de-a II-a ediție
Veronica Hodas  - Miercuri, 30 Martie 2016

Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare organizează, miercuri și joi, cea de-a II-a ediție a Târgului Regional al Firmelor de Exercițiu „Un pas spre cariera ta”.

Deschiderea oficială a avut loc miercuri dimineață la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare în prezența viceprimarului Radu Roca, inspectorului școlar general, Călin Durla, a elevilor și cadrelor didactice.

Elevi din nouă județele Satu Mare, Maramureș, Bihor, Prahova, Sălaj, Bistrița-Năsăut, Galați, Vâlcea și Sibiu au creat 58 de firme în cadrul cărora își prezintă produsele proprii.

Târgul, organizat sub forma unui concurs, este structurat pe 10 secţiuni: cel mai bun stand, cel mai bun catalog, cea mai buna prezentare PPT, cel mai bun negociator, cel mai bun spot publicitar, cele mai bune materiale promotionale, cele mai multe tranzactii, cea mai buna pagina web, cea mai reprezentativa mascota, cea mai buna firma participanta.

Instrumentul cel mai important al calităţii pentru firmele de exerciţiu este Evaluarea „Marca de Calitate”, evaluare organizată anual pentru firmele de exerciţiu din reţeaua naţională şi care se finalizează cu obţinerea de către acestea a certificatelor Marca de Calitate nivel de bază şi nivel avansat.

Tags: targ  firme  exercitiu  colegiu  gheorghe dragos  
1816 vizite
Distribuie pe