Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Asociaţia SamStudia reamenajează Parcul UFO din Micro 17
Florin Răchitan  - Joi, 14 Aprilie 2016

Cunoscuţi deja ca organizatori ai Festivalului „La Dâmburi”, tinerii studenţi din Asociaţia SamStudia vor reamenaja Parcul UFO din Micro 17, locul de desfăşurare a festivalului, datorită unui proiect pentru care au câştigat o finanţare de 8.000 de lei de la compania MOL România.

În acest demers, ei vor fi sprijiniţi de Primăria Satu Mare, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, precum şi Agenţia pentru Protecţia Mediului.

Preşedintele Asociaţiei SamStudia, Oana Laslău, a prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o împreună cu primarul Dorel Coica, detalii ale proiectului pe care doresc să-l implementeze în următoarele şase luni, pentru ca următoarea ediţie a festivalului să se desfăşoare într-un parc proaspăt reamenajat.

Astfel, tinerii studenţi vor planta puieţi şi vor reabilita întreaga zonă verde a parcului, având grijă să schimbe şi mobilierul urban. Proiectul lor vine în completarea unui alt proiect la care lucrează Primăria Satu Mare, prin care se va amenaja o pistă de skateboard în locul vechiului lac, ce nu mai are acum luciu de apă.

Tags: samstudia  parc  ufo  reamenajare  
1388 vizite
Distribuie pe