Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Elevii de la Școala Gimnazială nr. 10 au fost gazdele jandarmilor
Jandarmeria Satu Mare  - Miercuri, 18 Mai 2016

Miercuri, 18 mai a.c, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare a răspuns  solicitării învăţătoarei Camelia Petrean și a directorului școlii prof. Szasz Piroska şi a desfăşurat activităţi preventiv informative la elevii clasei I A ai Şcolii Gimnaziale nr. 10.

Pentru început, jandarmii au explicat copiilor rolul Jandarmeriei în asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, au  detaliat  şi prezentat misiunile acestora.

Apoi, discuţia a continuat cu sfaturile jandarmilor referitoare la modurile de comportare şi acţiune în diferite situaţii, iar, la final s-au prezentat aspecte legate de violenţã în general.

Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să  evite formele de violenţă şi modul corect de acţiune în cazul în care sunt martori sau chiar victimele unor comportamente agresive. Activitãţile s-au desfãşurat  sub sloganul „Violenţa nu te face mai puternic”.

Elevii  au participat cu interes la momentele interactive prezentate de mr. Lucuţ Camelia şi plt. adj. șef Cîmpianu Bujor, iar  la final, copiii au lansat jandarmilor o nouă invitaţie pentru alte activităţi comune.

Tags: jandarmi  activitati informatie  scoala nr 10  
1319 vizite
Distribuie pe