Locale Altele
Vineri, 18 Iunie 2021
Vin, 18 Iun 2021
Firma Metamob a sponsorizat Colegiul Tehnic „Ion I.C. Brătianu”
Metamob  - Luni, 3 Octombrie 2016

Începând cu anul școlar 2016/2017, 20 de elevi de la I.C. Brătianu beneficiază de o clasă recent parchetată printr-o sponsorizare oferită de către firma Metamob.

În această primăvară, directorul firmei Metamob, Istvan Hutton și profesor-inginer Steluța Orha au căzut de acord asupra sponsorizării clasei, iar lucrările au fost finalizate înainte de începerea școlii.

Parteneriatul dintre cele două instituții a început în urmă cu mai mulți ani, când profesoara Steluța Orha a decis să viziteze împreună cu elevii săi firma Metamob în cadrul programului „Școala Altfel”.

De atunci, elevii colegiului vizitează în fiecare an halele Metamob, unde li se răspunde la întrebări și primesc explicațiile necesare de la angajații Metamob.

Unii băieți vin în practică, alții lucrează sezonier în timpul vacanțelor de vară și sunt îndrumați și supravegheați de către angajați, iar alții își găsesc aici chiar și  un loc de muncă pe termen lung, după finalizarea studiilor.

Colaborarea dintre cele două instituții se dezvoltă în fiecare an, interesul firmei și al colegiului fiind dezvoltarea tinerilor, oferindu-le acestora noi posibități și perspective de viitor.

Tags: sponsorizare  metamob  colegiu  tehnic  bratianu  
758 vizite
Distribuie pe