Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Medicii, asistenții și ambulanțierii, la cursuri de pregătire profesională
Spitalul Județean Satu Mare  - Marti, 25 Octombrie 2016

Serviciul de Ambulanță Județean Satu Mare aduce la cunoștința publicului sătmărean faptul că pe parcursul a trei zile, începând de luni 24 octombrie, membri SAJ Satu Mare, medici, asistenți și ambulațieri, se află la un curs de pregătire profesională.

Cursurile au ca temă principală Suportul Vital de Bază (SVB) și Suportul Vital Avansat (SVA) și sunt menite să reîmprospăteze cunoștințele personalului și să facă mai bine cunoscute noile protocoale de resuscitare din 2015.

Cursurile pentru medici și asistenți sunt prezentate și susținute de Dr. Horațiu Mîndăianu de la SAJ Prahova, medic primar medicină de urgență și specialist medicină de familie cu competențe în medicină de dezastre și catastrofă, instructor-formator al Consiliului Național Român de Resuscitare (CNRR) acreditat de Ministerul Sănătății, instructor GIK (Generic Instructor) și ERC (Consiliul European de Resuscitare), formator acreditat al Ministerului Educației, Cercetării și Sportului.

Cursurile pentru ambulanțieri sunt susținute de Asistent medical principal șef George Duță, formator în asistență medicală de urgență tot din cadrul SAJ Prahova.

Până la sfârșitul anului se vor finaliza cursurile de BLS și ALS pentru întreg personalul SAJ Satu Mare, iar în anul 2017 programul de pregătire continuă cu partea cursului de traumă care urmează să fie susținut de aceeași echipă de la SAJ Prahova.
Tags: saj  medici  asistenti  ambulantieri  curs  pregatire profesionala  
3865 vizite
Distribuie pe

In ce judete se poate face cursul pentru ambulantei ?va rog un nr.de tel.
2019-02-01 09:50:54
Vanyi Szabolcs
Buna ziua as vrea sa fac cursul de ambulantier,ce trebuie sa fac pentru a face acest curs ?
2018-09-27 08:49:27
Ciobanu liliana
Buna ziua As dori sa stiu daca se mai fac cursuri de ambulantier? Sotul meu este sofer profesionist si doreste sa faca acest curs fiind i necesar la angajare Daca da cind incepe cursul si cum se procedeaza cu inscrierea? Va multumesc
2018-09-24 15:13:02
Dascalu ionut costelut
Unde pot face curs ambulantier
2017-11-01 23:34:04