Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Concurs de Halloween la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia”
Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare  - Miercuri, 2 Noiembrie 2016

Ca în fiecare an, elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” au desfășurat activități specifice Halloween-ului, evidențiindu-și creativitatea și originalitatea într-o expozitie de sculpturi în dovleci, desene și ornamente specifice sărbătorii.

În deschiderea manifestărilor, directorul, prof. dr. Popescu Vlaicu, le-a vorbit elevilor despre semnificația și istoricul acestei sărbatori.

A urmat jurizarea creațiilor expuse, pe mai multe categorii. Astfel, la categoria “Ornamente”, au fost câștigători elevii Konya Krisztian, Farkas Bertalan și Tolvaj Richard din clasa a X-a b. C

el mai frumos dovleac sculptat i-a aparținut lui Nikita Randu, din clasa a XI-a A. Cele mai inspirate desene au fost create de Nikita Daniel, clasa a IX-a b și de Turturean Paul, clasa a X-a A.

Elevii Balintfi Norbert și Leber Janos, clasa a XI-a A, au realizat o prezentare power point despre Halloween, iar Câmpeanu Cornel și Tănase Paul, clasa a IX-a a, au citit povești înfricoșătoare, creații proprii.

Atmosfera a fost una de bună dispoziţie. La finalul activităţii, conducerea școlii a transmis elevilor felicitări și le-a oferit  diplome și bomboane. 

Tags: concurs halloween  colegiu tehnic unio traian vuia  
919 vizite
Distribuie pe