Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pompierii recrutează candidați
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 15 Mai 2017

În cursul lunilor aprilie şi mai ale acestui an, cadre militare din cadrul Serviciului de Resurse Umane şi a Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, au organizat întâlniri cu elevii claselor a XII-a ai mai multor licee din Satu Mare, Negreşti Oaş şi Carei.

Elevii au primit indicaţii despre locurile scoase la concurs, condiţiile de înscriere, probele şi baremele de promovare a examenului. Totodată tinerilor li s-au adus la cunoştinţă informaţii aferente profesiei de pompier şi avantajele pe care le conferă.

Amintim faptul că persoanele interesate se pot prezenta pentru detalii sau pentru a depune cererile de înscriere până pe data de 26 mai, pentru Facultatea de Pompieri, iar pentru Şcoala de Subofiţeri - până la data de 21 iulie a.c.

Pregătirea viitorilor salvatori în cadrul instituţiilor de învăţământ amintite se va realiza într-un interval cuprins între doi şi patru ani, în funcţie de forma de învăţământ pentru care vor opta.

Detalii privind perioadele de înscriere, desfăşurarea concursului de admitere, condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, telefon 0261.711212 int. 27103, 27007 şi de pe site-urile: www.isusatumare.rowww.mai.gov.ro, www.igsu.ro , www.anmb.rowww.armyacademy.ro
www.mta.rowww.igsu.rowww.ncoacademy.ro , www.scoaladepompieri.ro .

Tags: pompieri  recrutare candidati  
1479 vizite
Distribuie pe