Locale Altele
Sambata, 12 Iunie 2021
Sam, 12 Iun 2021
Rezultate excepționale ale elevilor de la CN “Mihai Eminescu” la concursuri internaționale de IT
Colegiul Național Mihai Eminescu  - Miercuri, 31 Mai 2017

Echipa MULTITOUCHCNME a Colegiului Național Mihai Eminescu a obținut medalia de argint la concursul internațional de proiecte pe calculator INFOMATRIX 2017, ce s-a desfășurat recent la București.

Elevul Szollosi Thomas, susținut de profesorii Georgeta Cozma și Ioan Pop, precum și asistenții David Gabor și Claudia Pop, a obținut acest rezultat la secțiunea Computer Art, cu proiectul Rechargeable Future – Electra Volta, în cadrul unui concurs la care au fost înscrise aproape 600 de proiecte din 45 de țări de pe toate continentele.

De asemenea, în cadrul concursului internațional de proiecte interdisciplinare „International LumaStarT 2017”, organizat de Luma Centre Finland în colaborare cu Universitatea din Helsinki, pe teme de proiecte inter și transdisciplinare, Echipa Multitouchcnme a participat cu 7 proiecte transdisciplinare, la patru categorii.

În competiție au fost înscrise peste 800 de proiecte din  37 de țări. Dintre acestea, juriul a selectat 10 proiecte, pentru a fi nominalizate pentru  premii și diplome de onoare. Între acestea se află și proiectul FLIGHT/ AVIATION al Echipei Multitouchcnme, o pagină web gândită ca rersursă educațională.

Echipa de proiect

Pagina web – Patrik Mihalca, clasa a IX-a A

Profesori coordonatori: Georgeta Cozma, coordonator Echipa Multitouchcnme, și prof. Nicoleta Cherecheș.

Asistenți tehnici: Mihai Olariu (IXA); Codruț Erdei, Anton Caia (XIB).

Pagini de marketing:

Echipa Multitouchcnme https://www.facebook.com/Multitouchcnme

The Multitouchcnme team projects:https://www.facebook.com/The-Multitouchcnme-Team-projects-1507764999235302/?fref=ts

Tags: concurs  it  elevi  colegiu  mihai eminescu  
1248 vizite
Distribuie pe