Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Profesori din patru țări, în vizită la Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Vineri, 24 Noiembrie 2017

Şaptesprezece profesori din patru ţări au vizitat vineri, sediul Instituţiei Prefectului –Judeţul Satu Mare.

Profesorii şcolilor din Turcia, Italia, Estonia şi Portugalia se află la Satu Mare pentru un schimb de bune practici în cadrul  proiectului Erasmus Plus, cu titlul „Teachers out, learners in” în partenerial cu Liceul de Arte „Aurel Popp” şi are ca scop  înlocuirea metodelor convenţionale de predare-învăţare, cu predarea–invăţarea centrată pe elev. 

Proiectul oferă  profesorilor posibilitatea de a se forma și perfecţiona pentru noile tendinţe ale învăţământului European.

După salutul de bun venit, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip le-a prezentat oaspeţilor pe scurt câteva date despre clădirea Palatului Administrativ şi specificul judeţului Satu Mare după care a apreciat implicarea atâtor ţări într-un schimb de experienţă şi accentul pus pe partea de e-learning pe care aceştia doresc să o implementeze şi care reprezintă nu doar viitorul educaţiei ci şi prezentul.

În cursul zilei de azi profesorii vor participa la un spectacol oferit de elevii Liceului de Arte „Aurel Popp” la Filarmonica „Dinu Lipatti” urmând ca mâine să viziteze zona Maramureşului.

Tags: profesori  vizita  proiect  satu mare  
1010 vizite
Distribuie pe