Locale Altele
Joi, 29 Septembrie 2022
Joi, 29 Sept 2022
Patru elevi jandarmi au încheiat stagiul de practică la Jandarmeria Satu Mare
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 7 Mai 2018

Patru elevi jandarmi de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş ”- Fălticeni au încheiat stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Activitatea a avut succesul scontat, ţinând cont de faptul că toţi au obţinut  calificativul maxim la finalul stagiului, care s-a desfăşurat pe parcursul a 10 săptămâni.

În această perioadă, viitorii jandarmi au avut posibilitatea să pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională. Elevii au participat la misiuni de ordine şi siguranţă publică, de pază şi protecţie instituţională la obiectivele aflate în responsabilitate.

La încheierea stagiului de practică Inspectorul Şef colonel Ovidiu-Adrian Popa i-a felicitat pentru modul în care s-au integrat în colectiv şi le-a urat succes la examenul de absolvire.

La finalizarea studiilor elevii vor avea posibilitatea să ocupe posturi corespunzătoare pregătirii în cadrul unităţii noastre şi vor primi cel dintâi grad profesional, cel de sergent major.

 

Tags: elevi  final  practica  jandarmi  
1231 vizite
Distribuie pe