Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
Cei mai buni elevi au fost premiați de Autonet
Autonet Import Satu Mare  - Joi, 24 Mai 2018

Ca lider al pieței aftermarket auto din România, Autonet Import acordă o importanță deosebită proiectelor de responsabilitate socială, mai ales în ceea ce privește tinerii și educația acestora.

De asemenea, compania crede în motivarea și încurajarea elevilor pentru a obține performanțe cât mai înalte la învățătură și, de aceea, oferă anual premii celor mai buni copii de la cinci licee sătmărene. Autonet oferă aceste recompense începând din anul 2012, la început în obiecte, iar din 2015, în bani.

An de an, șefii de promoție ai Colegiilor Naționale “Kölcsey Ferenc” și “Mihai Eminescu”, ai Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” și ai Liceelor Teologice Romano-Catolic “Hám János” și Reformat sunt răsplătiți pentru munca pe care au depus-o în cei patru ani de liceu, demonstrând nu doar un interes real în materiile studiate, dar și ambiție, perseverență și constanță.

Premiile, care constă în diplome și bani, au un dublu rol pentru liceenii celor cinci școli: pe lângă rolul de recunoaștere a meritelor celor mai buni absolvenți, acestea au ca scop și stimularea elevilor din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a pentru a deveni cei mai buni la învățătură și de a crea o competiție sănătoasă, rezultatul acestui climat competitiv fiind benefic atât elevilor, pe plan individual, cât și școlii ale cărei cursuri le urmează. Premiile oferite se ridică la 5.000 de euro, câte 1.000 de euro pentru fiecare dintre cele cinci instituții de învățământ.

În săptămâna premergătoare încheierii cursurilor și decernării premiilor, Autonet Import a organizat și un eveniment prin care le-a oferit elevilor o experiență pentru viitor. Sub numele de “Autonet Career Day”, evenimentul a avut ca scop prezentarea oportunităților oferite de companie viitorilor profesioniști sătmăreni și încurajarea acestora pentru a se întoarce sau a rămâne în orașul nostru, odată ce și-au încheiat studiile. În plus, Autonet Import, în parteneriat cu Liceul Teologic Romano-Catolic “Hám János”, sprijină și echipează o clasă de învățământ dual care pregătește viitorii electricieni auto, asigurând, totodată, suportul tehnic și de specialitate, în colaborare cu atelierele service partenere.

Autonet Import îi felicită pe toți premianții pentru performanța lor, dar și pe colegii lor, cu care au fost în competiție. De asemenea, compania sătmăreană mulțumește profesorilor care i-au pregătit și încurajat de-a lungul celor patru ani de liceu, și fără de care aceste rezultate excelente nu ar fi fost posibile. Acest proiect de motivare și de recunoaștere a performanței va continua și în anii următori, bucurându-se de un statut special în portofoliul de responsabilitate socială al Autonet Import.

“Premiile Autonet se dau de câțiva ani deja și este foarte bine că se oferă nu doar pentru rezultatele din anul terminal, ci pentru performanțele din întreaga perioadă a liceului. Sunt premii pentru elevii care au depus muncă în plus și reprezintă o motivație și un ajutor.”, Enikö Pataki- Director Colegiul Național “Kölcsey Ferenc”

“Premiile se oferă anual și sunt așteptate de elevi. Copiii performanți sunt mereu în competiție, premiul fiind foarte motivant și special pentru că poate reprezenta un punct de start pentru facultate, iar profesorii încurajează elevii să se autodepășească.”- Eduárd Póti -Director Liceul Teologic Reformat

“Premiile Autonet au devenit o tradiție, iar elevii luptă pentru ele pentru că se simt stimulați și motivați. Rezultatele lor cresc mereu atunci câd=nd efortul le este răsplătit.”- Liviu Rotaru - Director Colegiul Național “Mihai Eminescu”

“Pentru foarte mulți elevi, premiile reprezită o motivație, pentru că nu toți își permit să meargă la facultate. Chiar anul trecut, o elevă a avut posibilitatea să se înscrie la o a doua facultate cu ajutorul acestui premiu. În plus, premiile sunt o recunoaștere și pentru liceu și potențialul său.” , Maria Reiz- Director Liceul Teoretic German “Johann Ettinger”

“Elevii care primesc premiile fac parte din grupuri de excelență, atât din clasele reale, cât din cele umane, și sunt participanți la olimpiade și concursuri. Acești elevi au demonstrat că vor să învețe și să aibă performanțe pe tot parcursul liceului și vor continua să o facă și în viitor.”-István Ádámkó- Director Liceul Teologic Romano-Catolic “Hám János”.

 

 

Tags: elevi  premiati  autonet  
1164 vizite
Distribuie pe