Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bobocii de la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” s-au întrecut la „Cupa Bobocilor”
Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare  - Luni, 15 Octombrie 2018

În 15 octombrie, la Colegiul Tehnic ,,Unio- Traian Vuia” a avut loc o activitate sportivă aflată deja la a 4-a ediție, datorită succesului pe care o are în rândul elevilor.

,,Cupa Bobocilor” este un eveniment sportiv dedicat elevilor claselor a IX-a, iubitori de fotbal și prin care organizatorii doresc să-i pună în valoare pe ,,boboci”, să-i ajute să se integreze, să lege noi prietenii și nu în ultimul rând să promoveze în rândul lor spiritul de competiție, fair-play-ul și un stil de viață sănătos prin practicarea sportului.

Elevii s-au implicat cu entuziasm la desfășurarea activității, atât ca reprezentanți ai claselor cât și ca susținători ai echipelor favorite.

Competiția sportivă s-a finalizat cu premierea participanților astfel: Locul I- echipa clasei a IX-a b, locul II- echipa clasei a IX-a c, echipa celor din clasa a IX-a a clasându-se pe locul III.

Activitatea a fost coordonată de Ioan Sabău, profesor de educație fizică și sport și Claudia Moldovan, consilier educativ, având sprijinul conducerii școlii, adică a domnului director, prof. dr. Popescu Vlaicu.

Tags: cupa bobocilor  fotbal  liceu  
1601 vizite
Distribuie pe