Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevi și profesori ai Liceului Teoretic German au participat la un proiect Erasmus+ în Grecia
Liceul Teoretic German „Johhan Ettinger” Satu Mare  - Luni, 5 Noiembrie 2018

Întâlnirea de proiect, la care, alături de țara gazdă și reprezentanții liceului din Satu Mare, au mai participat delegații din Portugalia, Italia și Turcia, s-a desfășurat în perioada 22-26 octombrie în Kavala, Grecia.

În ultima săptămână a lunii octombrie a avut loc ce-a de-a treia întâlnire din cadrul proiectului My Art and Me, ce își propune promovarea în rândul tinerilor a  artei și meșteșugurilor tradiționale din țările participante la proiect și oferirea unor preocupări din viața reală ca alternativă la cele din lumea virtuală. 

Elevii participanți la întâlnirea de proiect au fost: Sophia Chesa, Alisa Tite, Dariana Priala și Denisa Feher, fiind însoțiți de profesorii Rodica Moise, Ildiko Bodnar și Bogdan Szekey.

În cadrul acestei vizite, în care accentul s-a pus pe jocurile tradiționale din țările menționate, elevii și profesorii au participat la diverse workshop-uri legate de meșteșuguri tradiționale și artă populară (ateliere de țesut, dans, teatru), au vizitat o școală de muzică și muzee cu tematică relevantă pentru proiect.

Următoarea întâlnirea din cadrul proiectului va avea loc în luna ianuarie a anului viitor, în Sicilia. Vizita școlilor partenere în România se va desfășura în perioada 4-8 martie 2019, urmând ca proiectul să se încheie cu vizita din Turcia, în luna aprilie a aceluiași an.

 

Tags: elevi  profesori  liceul german  erasmus  grecia  
1172 vizite
Distribuie pe