Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Ai un prieten care se pricepe la dezvoltare de aplicații iOS sau Android? Trimite-l la RotaHack 2018, iar dacă iese câștigător, primești 5% din premiu!
Rotaract Club Satu Mare  - Luni, 5 Noiembrie 2018

Mai sunt mai puțin de 2 săptămâni până la a 2-a ediție RotaHack, hackathon de 24 de ore, cu premii în valoare totală de peste 2000 euro, care va avea loc la Satu Mare, în weekendul 17-18 noiembrie, dar evenimentul va avea și „Ziua 0”, vineri, 16 noiembrie, o zi mai lejeră, cu diferite prezentări, având ca temă principală subiectul „Ce pot să fac dacă devin informatician?” și un „warm-up” party pregătitor pentru concurs!

Rotaract Club Satu Mare, asociația organizatoare, a anunțat în ultimele zile noutăți cu privire la eveniment, dintre care amintim:

Subiectul concursului

Spre deosebire de anul trecut, organizatorii au anunțat încă de acum subiectul hackathonului! Este unul care lasă loc participanților să vină cu propriile lor idei, care mai de care mai ingenioase! Cerința este aceasta: „Realizați o aplicație iOS sau Android care să vină în sprijinul comunității.” Astfel, participanții vor putea veni cu idei prin care să sprijine mai multe domenii, la libera alegere, ca de exemplu: educație, sănătate, orașul sau județul Satu Mare, protejarea mediului înconjurător etc.

Trimite prietenii tăi la concurs și, dacă vor câștiga un premiu, primești 5% din valoarea acestuia!

Acum poți să câștigi și tu, chiar și neparticipând la concurs! Dacă ai un prieten care se pricepe la dezvoltarea aplicațiilor iOS sau Android, trimite-l la #RotaHack2018 și, dacă va ocupa unul dintre primele 3 locuri, vei primi 5% din valoarea acestuia! Dacă ai mai mulți prieteni, iar aceștia vor câștiga primele 3 premii, vei primi peste 100 euro! Trebuie doar să îi convingi pe aceștia să treacă numele tău în câmpul „Cum ai aflat de RotaHack?”, în formularul de înscriere! Clubul Rotaract va rezolva detaliile birocratice, dacă aceștia ies câștigători!

Parteneriate cu facultăți importante din domeniu!

De asemenea, Rotaract Club Satu Mare a anunțat colaborări cu Facultatea de Matematică și Informatică, din cadrul Universității de Vest din Timișoara și cu Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. Datorită acestor parteneriate, studenții vor afla de RotaHack inclusiv de la profesorii acestora, iar de la facultatea bănățeană vor face parte din juriul hackathonului și 2 profesori!

Participarea permisă și elevilor de liceu (inclusiv minori, dacă sunt elevi în județul Satu Mare)!

Având în vedere că organizatorii au primit mai multe cereri, aceștia vor permite și accesul elevilor de liceu minori, dacă sunt elevi în județul Satu Mare. Elevii înscriși trebuie să se prezinte în ziua concursului cu o declarație semnată de către un părinte sau tutore, care atestă faptul că au permisiunea de a participa la concurs. De asemenea, în cazul în care se va ajunge la un număr mare de elevi de liceu înscriși, Rotaract promite că va oferi niște premii „surpriză” celor mai buni 3 elevi participanți / echipe de elevi participante, care se vor putea cumula și cu premiile mari!

Un nou sponsor important al concursului!

Compania elvețiană Alu Menziken, care își va deschide în curând porțile sediului din România, în localitatea Medieșu Aurit, județul Satu Mare, va acorda Premiul III al hackathonului, în valoare de 500 euro, alăturându-se astfel celorlalți sponsori ai evenimentului, Ovilex Software (Premiul I, de 1000 euro) și ZES Zollner Electronic Satu Mare (Premiul II, de 750 euro)!

Nu mai aștepta, înscrie-te acum!

709 vizite
Distribuie pe