Locale Altele
Luni, 10 Mai 2021
Luni, 10 Mai 2021
Liceul Teoretic German a găzduit prima mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ “Playful Mathematics”
Liceul Teoretic German „Johhan Ettinger” Satu Mare  - Miercuri, 19 Decembrie 2018

În perioada 10-14 decembrie 2018, Liceul Teoretic German a găzduit prima mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ “Playful Mathematics”.

Pe parcursul celor cinci zile, elevii Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” au participat împreună cu elevi din Polonia, Italia, Turcia si Grecia la ateliere tematice despre arhitectură si geometrie, forme geometrice în natură și arhitectură, decorațiuni de Craciun cu teme matematice.

Marti, 11 decembrie, elevii au participat la atelierele organizate de Fundația Hans Lindner, după care au vizitat Castelul de la Carei. Miercuri, atât profesorii, cât și elevii au vizitat Salina de La Turda.


În același timp, proiectul se dorește a fi un schimb de bune practici în ceea ce privește instrumentele și metodele inovative în predarea matematicii, profesorii oaspeți participând în acest sens la training-uri pe tema instrumentelor digitale folosite în predarea matematicii. În cadrul întâlnirilor s-au discutat planuri de lectie și programe de matematică specifice fiecărei țări. Doamna inspector Dr Doina Munteanu a susținut o prezentare cu titlul “Implementation activities for the grade 5th and 6th curriculum”.

Oaspeții au participat și la tradiționalul Bazar de Crăciun.

Următoarea mobilitate din cadrul proiectului va avea loc în luna mai 2019 în Italia.

 

447 vizite
Distribuie pe