Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Caravana UBB la Satu Mare. Prezentarea Universității Babeș-Bolyai în liceele sătmărene.
UBB Cluj  - Vineri, 8 Martie 2019

În data de 11 martie, studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB) vor susține prezentări ale prestigioasei universități la Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” de la ora 10, la Colegiul Național „Ioan Slavici” de la ora 11 și la Colegiul Național „Doamna Stanca” de la ora 12.

Prezentările fac parte din proiectul CaravanaUBB al OSUBB, proiect aflat la cea de-a 6-a ediție, care își propune prezentarea ofertei de studiu a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, CaravanaUBB ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității și reunește studenți din toate facultățile UBB.

Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38.000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune.

Tags: caravana  ubb  cluj  
1065 vizite
Distribuie pe