Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Fundația Hans Lindner oferă cursuri de limbi străine online
Fundația Hans Lindner  - Marti, 19 Mai 2020

Pentru a vă proteja sănătatea, Fundația Hans Lindner transformă temporar cursurile Fit for life în format online. Acum puteți învăța o limbă străină în ritmul dvs. și de oriunde v-ați afla.

Cursurile fundației până acum au avut loc în piața George Boitor nr. 11, acum sunt organizate prin diferite platforme online (Google classroom, Google Meet, Zoom, etc.).

Cursurile pentru adulți urmăresc dezvoltarea celor cinci competențe fundamentale (întelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înțelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacțiunea în conversație) în scopul folosirii active a limbii in situații concrete, adaptate nevoilor cursanților.

Cunoașterea unei limbi străine vă mărește șansa pentru un job mai bun, dar vă și lărgește orizontul și cercul de cunostințe. Cursurile sunt predate de profesori cu experiență de peste 10 ani. 

Fundația oferă cursuri de limba germană (începător și intermediar), engleză (începător și intermediar) și rusă (nivel începător). La sfârșitul cursurilor se eliberează un certificat de absolvire.

Cursul include: 32 ore / după masă

Perioada de înscriere: 18 mai – 4 iunie 2020

Cursurile vor începe în luna iunie, când se formează o grupă de min. 6-8 cursanți.

Contribuție: 500 lei

 

1667 vizite
Distribuie pe