Locale Altele
Sambata, 19 Iunie 2021
Sam, 19 Iun 2021
Cursuri Fit for life – investește în viitorul tău, la Fundația Hans Lindner
Fundația Hans Lindner  - Vineri, 11 Decembrie 2020

Cursurile “Fit for life” ale Fundației Hans Lindner organizate în ultima perioadă au inclus, din păcate, măsuri restrictive din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, cursurile de limbi străine au fost amânate, iar cursul de operare calculator a fost derulat în spațiul online.

Organizatorii consideră că trecerea cursului în mediul virtual nu reprezintă un impediment pentru învățare, ci chiar din contră, poate fi o oportunitate.

În timpul cursului interactiv toți participanții au avut acces la o mulțime de informații: înainte de fiecare lecție / întâlnire online, au primit materialul video al lecției și exercițiile aferente. Totodată profesorul de informatică György Szilágyi a predat noua lecție, a oferit exemple și a răspuns la întrebările participanților. Cursanții entuziaști i-au putut adresa profesorului întrebări chiar și după terminarea cursului, care a răspuns cu bucurie la toate.

Urmând exemplul cursurilor online de renume, fundația pune la dispoziția celor interesați videoclipuri tutoriale gratuite pentru cursul de operare calculator, postate pe Internet și YouTube. Mai mult, cei interesați se pot înscrie deja la următorul curs, care va începe atunci când cel puțin 6 persoane s-au înscris.

Desigur, numai cei care se înscriu, participă la cursuri și promovează examenul la sfârșitul cursului pot primi o diplomă.

Fundația îi încurajează pe toți să se califice sau să se perfecționeze în timpul pandemiei, în acest caz Fundația Hans Lindner poate fi un partener de nădejde în formarea lor profesională.  

Cei care doresc să dobândească noi competențe și abilități, sunt invitați să se înscrie online, prin intermediul site-ului fundației (www.fundatiahanslindner.ro) la cursurile de operare calculator, respectiv de limbi străine (germană, engleză, rusă), la nivel începător sau avansat. 

1244 vizite
Distribuie pe