Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Adrian Cozma invitat la Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Miercuri, 24 Martie 2021

La invitația ministrului Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a vizitat împreună cu colegii din comisiile de Apărare ale Parlamentului, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România.

A fost prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților într-o instituție de învățământ superior.

Am avut ocazia să vedem care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe ale Armatei României.

Am fost impresionat de sistemul de dotare, echipamente de ultimă generație, dar și de pregătirea, disciplina și seriozitatea cursanților Academiei.

Ministrul Apărării și şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, ne-a prezentat misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă.

Cred că suntem pe un drum bun și mai important, suntem în siguranță!

Tags: vizita  academie  militara  sibiu  adrian cozma  
1711 vizite
Distribuie pe