Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Ultimele zile de înscrieri la Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș”
Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș”  - Luni, 20 Septembrie 2021

Având ca motto: „Implicaţi în educaţia ta", Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad oferă tinerilor deschişi spre formare intelectuală şi spre actul de creaţie o largă diversitate de programe de studii pentru nivelele de studii universitare de licență, masterat şi doctorat, facilitându-le formarea în carieră, împlinirea profesională şi recunoaşterea socială.

Până vineri, 24 septembrie, doritorii pot opta pentru specializările din domeniul Sănătate: Tehnică Dentară, Balenofiziokinetoterapie şi recuperare, precum şi Nutriţie şi Dietetică.

De asemenea, înscrieri se fac şi pentru Facultatea de Ştiinţe Juridice, Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie şi Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Educaţie Fizică şi Sport.

Înscrierea candidaților se desfășoară utilizând platforma de înscriere online pusă la dispoziție de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş" din Arad, la adresa de web: www.admitere.uvvg.ro  de pe orice dispozitiv de tip calculator desktop, laptop, tabletă, telefon mobil cu acces la rețeaua de internet.

De asemenea, Centrul Permanent de Înscriere și Informații UVVG, de pe B-dul Revoluției 94-96, este deschis de luni până vineri, între orele 9 – 17 şi sâmbăta între orele 9 – 13. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0748 988 884; e-mail: admitere@uvvg.ro sau site: http://www.uvvg.ro ; Facebook: Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş" din Arad.

Conform calendarului sesiunii a doua de admitere la UVVG, pe 25 septembrie se vor afişa rezultatele şi se vor putea formula eventualele contestaţii. Între 26 şi 28 septembrie vor fi confirmate locurile prin achitarea integrală sau rata I a taxei de școlarizare pentru anul I și semnarea contractului de studii. În fine, pe 29 septembrie va avea loc redistribuirea candidaţilor pe locurile neocupate şi afișarea rezultatelor finale.

1890 vizite
Distribuie pe