Locale Altele
Duminica, 3 Iulie 2022
Dum, 3 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oferte de job și carieră pentru 1.000 de elevi de la 12 licee sătmărene
Asociația Acces La Viitor  - Luni, 11 Aprilie 2022

Asociația Acces La Viitor organizează campania JOB  – Cariere Express pentru Liceenii Sătmăreni - ediția a doua, 13 – 15 mai 2022, cu tema EXPLORATORII, un proiect realizat împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Aushopping Satu Mare.

Nu mai puțin de 1.075 de tineri de la 12 licee sătmărene sunt ,,EXPLORATORII" ediției și vin la eveniment în căutarea unei oportunități de carieră.

Aceștia sunt de la Liceele: Tehnologic Tășnad, ,,Simion Bărnuțiu" Carei, ,,Petru Cupcea"" – Supur, ,,Ion I. C. Brătianu" și "Constantin Brâncuși"  Satu Mare, cu Program Sportiv și de Arte ,,Aurel Popp" Satu Mare, precum și de la Colegiile Naționale ,,Kolcsey Ferenc", ,, Ioan Slavici", ,,Mihai Eminescu", ,,Doamna Stanca" și Economic "Gheorghe Dragoș" Satu Mare.

,,EXPLORATORII" vor parcurge mai întâi etapa de pregătire, astfel că în perioada următoare, sub îndrumarea consilierilor școlari și diriginților, vor aprofunda la clasă subiecte precum portofoliul personal, domenii de activitate, jobul, cariera, redactarea CV-ului și recomandări pentru un interviu.

Apoi, pe pagina de Facebook a Asociației Acces La Viitor, în grupul 1st JOB , voluntarele Diana Zazula, expert resurse umane, și Adela Filip, profesor cu experiență didactică, le vor sta la dispoziție pentru a-i îndruma cum să își facă primul lor plan de viață și îi va încuraja să fie cât mai activi pe timpul verii.

Bine informați și motivați, în cele ce urmează, liceenii sătmăreni vor veni la Cariere Express-ul 1st JOB  să exploreze oferta oportunităților de carieră, unde Universitățile își vor expune oferta educațională, iar firmele locale au pregătit deja pentru ei locuri de muncă sezoniere foarte atractive, care să îi determine să experimenteze și să aleagă primul lor job. Pe lângă interviurile cu angajatorii, tinerii vor avea parte de un program dinamic, cu speakeri motivaționali, traineri, mentori și se vor organiza concursuri.

Evenimentul se va desfășura în 13-15 mai 2022, la Aushopping Satu Mare, iar firmele care au răspuns deja invitației sunt: Zollner Electronic Satu Mare, Polipol Mobila din Carei, BCR - Școala de Bani, Alina"s Flowers&Decorations și Fundația Hans Lindner Satu Mare.

Lista rămâne deschisă celor ce vor să ofere un job de vară adolescenților sătmăreni, universităților ce vor să își prezinte oferta educațională precum și firmelor ce oferă cursuri de calificare tinerilor cu vârsta de peste 16 ani.

Doritorii care vor să își facă prezența la târg pot trimite o solicitare în acest sens pe contact@acceslaviitor.ro.  Cu acest prilej, organizatorii mulțumesc sponsorului GALANT LEASING care a crezut în importanța acestui eveniment și a dat curs invitației de a-l susține financiar.

704 vizite
Distribuie pe