Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sărbători în siguranță
Poliția Satu Mare  - Vineri, 22 Aprilie 2022

În perioada 11-28 aprilie,polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității derulează în centre de zi pentru copii și tineri, în spații publice intens circulate, locașuri de cult, instituții publice, centre comerciale, puncte de trecere în țară etc. campania ,,Sărbători în siguranță”, care se desfășoară sub forma unui set de acțiuni de prevenire a victimizării persoanelor.

În acest context, ofițerii de poliție din structura prevenire au desfășurat activități de informare și sensibilizare cu privire la riscurile associate atât pe perioada vacanței școlare cât și în contextul pregătirii și petrecerii Sfintei Sărbători, în cadrul Centrului Multifuncțional Alter Ego, a Asociației Stea Satu Mare, precum și în cadrul Primăriei Terebești, a Parohiilor Ortodoxe din Sătmărel, Doba și Pișcari, a unor centre comerciale din Municipiul Satu Mare și alte patru localități din mediul rural.

O altă activitate din cadrul campaniei, desfășurată de către polițiștii din cadrul structurii de prevenire în colaborare cu reprezentanți ai Compartimentului de Relații Publice și polițiști din cadrul Biroului de Poliție Rutieră și din cadrul Secției nr. 3 de poliție s-a adresat cetățenilor veniți din străinătate pentru a-și petrece Sfintele Sărbători în țară, care au fost informați cu privire la riscurile asociate neprotejării locuinței, a lucrurilor personale și mai ales a datelor cardului bancar, dar și a consumului excesiv de alcool.

O prioritate a Poliției Române va fi întotdeauna prevenirea victimizării persoanelor, printr-o informare adecvată și prin transmiterea unor mesaje preventive.

 

870 vizite
Distribuie pe