Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târg de joburi de vacanță pentru liceeni, în acest week-end la Aushopping Satu Mare
Asociația Acces La Viitor  - Joi, 12 Mai 2022

Asociația Acces La Viitor, alături de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Aushopping Satu Mare vă invită la cea de-a doua ediție 1st JOB  - Cariere Expres pentru Liceenii Sătmăreni.

Momentul de deschidere al evenimentului, are loc vineri, 13 mai 2022, de la ora 15.30 în galeria Aushopping Satu Mare.

Proiectul îi are în vedere pe tinerii cu vârsta +16 ani, ce vor să fie activi în vacanța de vară și aleg să aplice pentru job-urile sezoniere prezente la târg. Nu mai puțin de 1.123 de tineri sătmăreni de la 14 licee sătmărene sunt ,,Exploratorii” ediției și vin la 1st JOB  să ia contact cu cele 12 standuri prezente ce au pentru ei, zeci de oferte de job-uri sezoniere și sute de oportunități de carieră.

Pentru că dorim să le oferim un mediu prietenos, accesibil și eficient, pe lângă interviurile cu angajatorii și discuțiile cu unitățile de învățământ superior participante, tinerii vor avea parte de un program dinamic, cu speakeri motivaționali, traineri, mentori ce are loc sâmbătă, în intervalul orar 12.00-18.00, în sala mică de cinema, iar duminică, pentru a destinde atmosfera, vor avea loc concursuri în amfiteatrul din exterior.

Intrarea este liberă și sunt invitați să participe toți tinerii sătmăreni ce sunt în căutarea unei oportunități de carieră!

977 vizite
Distribuie pe