Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Școala de Valori lansează atelierele de educație financiară pentru copii la Shopping City Satu Mare
Shopping City Satu Mare  - Joi, 19 Mai 2022

Banii sunt un element util în construcția unui viitor pe măsura visurilor noastre. Dar cât de bine știm să-i gestionăm și cum îi pregătim pe cei mici pentru decizii financiare inteligente?


Pentru a răspunde acestor întrebări,Școala de Valori, cu sprijinul BCR și alături de Shopping City Satu Mare, va desfășura, până pe 15 iulie, atelierele de educație financiară.

Atelierelecu participare gratuită vor avea loc în spațiul de joacă de la Cineplexx (nivelul 1) din incinta Shopping City Satu Mare și promit copiilor o experiență educațională relevantă, ancorată în realitate și adaptată la nevoile de învățare ale participanților, în funcție de grupa de vârstă.

Ateliere de educație financiară sunt organizate pentru copii și tineri, pentru următoarele 4 categorii de vârstă: 4-5 ani, 6-7 ani, 8-10 ani, 11-12 ani. Atelierele se desfășoară în manieră interactivă, relaxantă și dinamică, sunt centrate pe nevoile de învățare ale participanților, iar durata poate varia de la 45 la 120 minute, în funcție de vârstă.

Silvia Bogdan, Președintele Asociației Școala de Valori și creator educațional, susține că banii sunt un element util în construcția unui viitor pe măsura visurilor noastre, de aceea este necesar să știm cât mai bine cum să îi gestionăm.

 „Pentru cei care nu vor să-și lase viitorul la întâmplare, am creat o călătorie inițiatică în lumea finanțelor și a creșterii calității vieții. Ideea s-a născut din dorințade a-i susține și pe tineri să-și dezvolte abilități financiare, să-și gestioneze eficient banii de buzunar și, mai ales, să învețe să gândească în perspectivă, și să decidă asumat. Cu educația financiară tinerii au șansă să conștientizeze ce contează cu adevărat pentru sine, descoperă căi simple în a-și (re)modela propriul comportament financiar, practicând obiceiuri sănătoase, lăsându-se inspirați și seduși de rezultatele financiare pe care pot începe să le înregistreze fără prea mult efort, încă de timpuriu.” 

Programul atelierelor este de marți până sâmbătă, începând cu orele 16:00 și 18:00, iar duminică, orele de începere a atelierelor sunt 13:00, 15:00 și 17:00. Participarea este gratuită, iar înscrierile pot fi efectuate de către cadrele didactice, în numele elevilor dintr-una sau mai multe clase sau direct de către părinți.

Mai multe informații despre înscrieri se regăsesc aici.

851 vizite
Distribuie pe