Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
Întâlnire cu absolventele de ZECE, la Prefectură
Prefectura Satu Mare  - Marti, 5 Iulie 2022

Prefectul Radu Roca le-a invitat azi la Instituția Prefectului județul Satu Mare pe cele două eleve din județ ce au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Lorena Pașca și Bianca Bărbuș, absolventele Colegiului Național ”Ioan Slavici” din Satu Mare au fost însoțite de Victor Lăzărescu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare, iar la întâlnire au mai participat și directorul de Cancelarie, Radu Iancu, precum și consilierul Bianca Șorian.

”Am vrut să vă cunosc și să vă felicit personal pentru rezultatele deosebite obținute la Bacalaureat. Cu siguranță este nu doar munca din ultimul an, ci din toți cei patru ani de liceu. Sunt convins că veți reuși în viață și mi-aș dori ca după terminarea cursurilor universitare să reveniți acasă la Satu Mare” - a declarat Radu Roca.

Lorena Pașca și Bianca Bărbuș au ținut să mulțumească Instituției Prefectului pentru invitație. Acestea au recunoscut că emoțiile încă nu s-au încheiat și nici planuri de vacanță nu și-au făcut, pentru că urmează examene dificile de admitere la facultate. Ambele absolvente de 10 ale județului își doresc să urmeze cursurile unor universități din Cluj Napoca, Lorena la Universitatea de Medicină și Farmacie, iar Bianca la Universitatea Tehnică.

952 vizite
Distribuie pe