Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Studii de balneo-fizio-kinetoterapie și recuperare la Universitatea de Vest Vasile Goldiș
Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș”  - Joi, 8 Septembrie 2022

Suferința fizică poate fi cauzată de mulți factori, dar ameliorarea, în unele cazuri, se realizează prin recuperare medicală.

Recuperarea medicală se concentrează în principal pe mișcare și pe știința care se învârte în jurul ei, astfel încât să poată aborda orice problemă ce poate provoca dizabilități sau dureri.

Diagnosticarea corectă, urmată de recuperarea medicală, ajută pacienții să-și maximizeze și să-și restabilească funcțiile afectate.

În cadrul Facultății de Medicină a U.V.VG. Arad se regăsește programul de studiu Balneofiziokinetoterapie și Recuperare (BFK), care pregătește specialiști în recuperare medicală, pe parcursul a 3 ani de studii, finalizat cu licență.

Pregătirea studenților noștri se realizează teoretic, dar mai ales practic, dobândind deprinderi prin stagii practice, gărzi şi practică de vară, creditate anual în planul de învăţământ.

Studenții vor învăța rolul pe care fiziokinetoterapeutul îl are ca promotor al stării de sănătate a populaţiei, prin înţelegerea influenţelor pe care stilul de viaţă le are asupra necesităţilor de îngrijire ale acestora; deprinderea respectului faţă de pacient cu adoptarea unor standarde corespunzătoare din punct de vedere cultural, etic şi profesional.

Absolvenții vor profesa în domeniul sănătății, atât în centre medicale private cât și de stat, existând în acest moment o cerere mare pentru specialiști în domeniu.

https://www.uvvg.ro/facultatea-de-medicina/bfk/

_______________________________________________________________________

ÎNSCRIERILE S-AU RELUAT DIN 29 AUGUST!

Pentru informații suplimentare ne puteți scrie pe adresa de email admitere@uvvg.ro  și/sau suna la numerele de telefon +4/0748988884 , sau +4/0257280373.

De asemenea, vom fi și la centrele de înscriere din Arad, și de la filiale.

https://www.uvvg.ro/reluam-inscrierile-pentru-anul-universitar-2022-2023/

1450 vizite
Distribuie pe