Locale Altele
Joi, 30 Noiembrie 2023
Joi, 30 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se fac înscrieri în tabăra militară airsoft și de supraviețuire pentru copiii sătmăreni, în acest week-end în Maramureș
Tabere Airsoft  - Marti, 21 Februarie 2023

O foarte interesantă și utilă (mai ales în aceste vremuri) tabără cu specific militar airsoft și supraviețuire se organizează la sfârșitul acestei săptămâni în zona localității Prislop din Munții Maramureșului.

Tabăra Elite Challenge, ce va avea loc în perioada 25 - 26 februarie, se înscrie în seria activităților AMCSC (Airsoft  Military Camp Survival for Children) organizate pe tot parcursul anului, în mediul natural pitoresc al munților cunoscuți și sub numele de Carpații Păduroși, de către instructori specializați, printre care se numără și un sătmărean.

Taberele sunt mixte, pentru fete și băieți cu vârsta cuprinsă între 9-16 ani, copiii având ocazia să iasă din zona lor de confort și să-și perfecționeze deprinderi pe care poate nici nu știau că le posedă și care le-ar putea fi foarte utile în situații critice.

”Grija noastră este orientată spre modelarea inteligenţei motrice şi emoţionale, dezvoltarea capacităţilor de leadership şi susţinerea potenţialului creativ individual. Urmărim stimularea încrederii în propriile decizii, a comunicării în echipă, rezolvarea problemelor, responsabilizarea şi adaptabilitatea.

Asiguram un program mixt, combinat cu diferite ateliere educative și sportive, mobilizând toți copii la o gandire individuală sau de grup, în situații ușoare, medii și critice. Prin toate acestea dorim să contribuim la pregătirea noii generaţii de copii şi adolescenţi pentru viitor” – spune unul dintre instructori

De-altfel, asemenea tabere se organizează lunar, chiar și în timpul anului școlar, în weekenduri cu program pe două zile, iar în vacanța de vară sunt programate câte 5 zile de activitate de supraviețuire în natură pentru cei care au fost măcar în 2 tabere anterioare.

Programul general al taberelor cuprinde diverse activități: formare a independenței personale; dezvoltare emoțională, socială și comunicare, creare și întărire a spiritului de echipă; curaj și personalitate, tir cu arme airsoft; activități auxiliare outdoor (traseu și instrucție militară, tehnici de supraviețuire, învățarea pasului de defilare, mânuirea armei, oră de relaxare, alergare de rezistență, curse cu obstacole), jocuri de cabană, proiecții de film, foc de tabără, Disco Party, seară de festival la sfârșitul stagiului.

Toate aceste activități au în spate o echipă de instructori specializaţi, cu multă experiență şi dedicaţi muncii cu copii.

Înscrieri în taberele militare, jocuri airsoft sau organizarea de zile de naștere cu tematică militară se pot face la numerele de telefon 0749485815 și  0735510021, iar informați suplimentare sunt disponibile pe pagina de Facebook a taberei.

699 vizite
Distribuie pe