Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Campania "Fără violenţă în şcoli!", la final
Sergiu Lenghel  - Vineri, 19 Februarie 2010

Campania "Fără violenţă în şcoli!" s-a încheiat vineri la Colegiul Tehnic "Traian Vuia" Satu Mare, unde s-a desfăşurat o acţiune împreună cu Biroul de Prevenire din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog şi Poliţia de Proximitate.

 

 Aproximativ 300 de elevi din cinci licee şi opt şcoli generale din judeţ au luat parte la acţiunea de prevenire a violenţei în unităţile şcolare, intitulată "O zi cu noi".
 

 

Timp de trei ore au avut loc activităţi de informare cu privire la efectele violenţei, abandonului şcolar şi consumului de droguri, s-a vizionat şi o expoziţie de artă vizuală privind prevenirea violenţei în şcoli şi s-au organizat concursuri pe diferite teme şi întreceri sportive.
 

 

În cele cinci zile de campanie, voluntarii Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară şi membrii Consiliului Judeţean al Elevilor au chestionat sătmărenii în supermarketurile Real şi Kaufland cu privire la violenţa în societate şi li s-au cerut păreri despre iniţiativa lor, iar în fiecare şcoală din judeţ au fost distribuiţi fluturaşi informativi despre scopul campaniei.

Tags: campanie  violenta  scoli  
1273 vizite
Distribuie pe