Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Sistemul Step by Step aniversează zece ani la Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 15 Octombrie 2008

Alternativa educaţională Step by Step aniversează la acest sfârşit de săptămână 10 ani de funcţionare la nivelul invăţământului primar în judeţul Satu Mare.
 
Cu această ocazie, Inspectoratul Şcolar Judeţean lansează Proiectul educaţional ,,Zilele claselor Step by Step,, coordonat de inspectorul de specialitate Neluţa Vereş şi responsabil de centru metodic institutor Felicia Hager.

Deschiderea festivă a „Zilelor Step by Step” va avea loc sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 10, la Filarmonica „Dinu Lipatti”. Tot aici, începând cu ora 11.30, elevi din alternativa „Step by Step” de la toate şcolile din judeţ vor susţine un spectacol dedicat acestui eveniment aniversar.

Programul zilei va continua cu Simpozionul internaţional „O altfel de predare”, care se adresează cadrelor didactice de la toate ciclurile curriculare din ţară şi străinătate,  dornice să împărtăşească din activitatea şi experienţa proprie sau să cunoască alte modalităţi de lucru în scopul dezvoltării propriului stil de muncă.


În săptămâna următoarea vor fi derulate diferite programe la nivelul instituţiilor în care funcţionează alternativa Step by Step: expoziţii cu lucrări ale copiilor, spectacole, vizite la şcolile partenere, întâlniri cu elevii din clasele paralele, acţiuni caritabile, jocuri şi activităţi sportive.


Experienta celor 10 ani de activitate în alternativa Step by step s-a concretizat în publicaţia ,,Un altfel de jurnal’’, lucrare care cuprinde poveştile de succes ale celor şapte şcoli care au răspuns provocării de a încerca ,,O ALTFEL DE PREDARE’’.

Tags: step by step  aniversare  
3053 vizite
Distribuie pe