Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Aniversare la Şcoala generală nr.3 din Negreşti-Oaş
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Duminica, 23 Septembrie 2012

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat sâmbătă la aniversarea a 30 de ani de la înființarea Școlii nr.3 din Negrești-Oaș. La manifestare a participat și primarul orașului Negrești–Oaș, Aurelia Fedorca, foști și actuali profesori ai școlii care a pregătit de-a lungul anilor generații întregi de elevi.


 

Președintele Consiliului Județean a declarat că a dorit să-și aducă recunoștința pentru profesorii și elevii unei şcoli mici, dar care a avut mereu rezultate excelente.

 

„Ca și părinte și cadru didactic de profesie, știu că datoria noastră cea mai importantă astăzi este să investim în viitorul copiilor noştri, să avem grijă ca ei să fie mai bine pregătiţi pentru competiţia dură care îi aşteaptă în viaţă. Învăţământul are încă multe probleme de soluţionat. Singur, nimeni nu poate reuşi. Împreună, solidari cu şcoala şi cu problemele ei, putem avea curajul demersurilor care să o înalţe. Știu de ce are nevoie școala sătmăreană și vă asigur că veți avea în mine un partener de nădejde. Cred că toți copiii merită o șansă egală, merită să aibă acces la educație” - a spus Adrian Ștef.


 

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a transmis și ea un mesaj de solidaritate cu cadrele didactice de la Școala nr.3. ”Trebuie să facem mai mult pentru școală și pentru copiii noștri. Le mulțumesc cadrelor didactice de la Școala nr.3 pentru că aici au învățat și copiii mei și sunt o mamă împlinită” - a afirmat Aurelia Fedorca.

 

Directoarea școlii, Anca Rusu, a oferit cu acest prilej diplome de onoare președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, primarului Aurelia Fedorca, fostelor și actualelor cadre didactice ale școlii.

2318 vizite
Distribuie pe