Locale Altele
Miercuri, 18 Mai 2022
Mie, 18 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a ales imnul Înâlnirii Naționale a Tineretului Catolic
Józsa János  - Marti, 15 Mai 2018

La începutul anului, organizatorii Întâlnirii Naţionale a Tineretului Catolic au anunţat un concurs pentru imnul evenimentului din 25-29 iulie.

Organizatorii aşteptau un cântec care să se inspire din temele şi misiunea întâlnirii, iar participant putea fi orice persoană sau grup de persoane cu vârste între 16 şi 35 de ani.

Până la data încheierii concursului au fost trimise 17 cântece.

Juriul format din Boroş Marius tenor, profesor de canto clasic al Liceului de Arte "Aurel Popp" din Satu Mare; Czier István preot paroh din Foieni, catehet al INTC-ului din Satu Mare; Czol Ernő capelmaistru şi dirijor al Bisericii Sfânta Treime din Baia Mare; Suhárt Evelin, elevă la Liceul de Arte "Aurel Popp" din Satu Mare, conducător al grupului de tineri de la parohia acestuia, au ascultat cântecele şi au jurizat.

Juriul a ales în unanimitate câștigătorul. Acesta este cântecul compus de Fehér Róbert Benjamin şi Berendi Róbert, cu titlul "Împreună te aşteptăm"

Acesta este aşadar imnul INTC-ului din 2018! Printre motivele deciziei lor se numără, că acesta poartă mesaje bazate pe motoul întâlnirii, dar e totuşi unul pe ritmuri moderne, pe tonurile tinerilor, cu o melodie şi un text uşor de învăţat, dar cu partea instrumentală bine elaborată. Prin acest imn, care poate fi ușor de cântat se afirmă şi iubirea de viaţă a tinerilor - au mai adăugat juraţii.

Imnul poate fi ascultat începând de astăzi pe canalele oficiale ale INTC-ului - pagina web, canal YouTube, pagină Facebook.

 

Tags: imn  intalnire  tineret  catolic  castigator  


1094 vizite
Distribuie pe