Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Conferință cu părintele Necula la Satu Mare, de Ziua Înălțării Domnului
Asociația Civică Tempora  - Luni, 30 Mai 2022

Asociația Civică Tempora organizează cea de-a doua ediţie a Conferinţei "Eroi şi martiri" susţinută la Satu Mare de către părintele conf. univ. dr. Constantin Valer-Necula, prodecanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă "Sf. Andrei Şaguna" din Sibiu, la Catedrala "Adormirea maici Domnului" din Satu Mare.

Evenimentul are loc, printr-o fericită aşezare a lucrurilor, chiar de praznicul Înălţării Domnului - 2 iunie 2022, ora 17.00, sărbătoare care a fost adoptată de poporul român ca fiind şi Ziua Eroilor, astfel că, pe lângă slujbele de pomenire din biserici şi ceremonialul militar şi religios ce se va desfăşura la Cimitirul Eroilor din Satu Mare în prezenţa PS. Timotei Sătmăreanul, Eroii Neamului vor fi omagiaţi de către sătmăreni şi printr-o întâlnire de suflet cu părintele Necula.

Conferinţa se derulează în cadrul unui proiect al Asociaţiei Civice Tempora, intenţia organizatorilor fiind de a-l invita în fiecare an pe părintele Necula pentru a conferenţia pe această temă, desigur Domnia sa având libertatea de a aborda şi alte subiecte, iar publicul prezent de a-i adresa întrebări.

998 vizite
Distribuie pe