Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Calea spre succesuri: Elena Basescu a ajuns stagiar in Parlamentul European
Hotnews  - Sambata, 6 Septembrie 2008
Europarlamentarul PD-L, Monica Iacob Ridzi, a angajat-o pe Elena Basescu pe post de stagiar. Surse din Parlamentul European au declarat pentru HotNews.ro ca fiica cea mica a presedintelul a fost angajata de la 1 septembrie si ca doreste sa invete cum functioneaza institutiile europene.
 
Ca stagiar in Parlamentul European, Elena Basescu va putea participa la lucrarile in comisii, la dezbateri si la elaborarea unor rapoarte. Mezina presedintelui va incasa si un salariu lunar, platit din bugetul europarlamentului PD-L, care ii acopera si cheltuielile de masa si cazare.


Monica Iacob Ridzi este presedinta organizatiei de tineret a PD-L, iar Elena Basescu ocupa functia de secretar general. Numele Elenei Basescu a fost vehiculat anul trecut ca posibil candidat pe listele PD-L la europarlamentare, insa Traian Basescu declarase la acea vreme ca n-o incurajeaza sa candideze si ca are nevoie de experienta. Seful statului s-a declarat in repetate randuri nemultumit ca fiica sa cea mica se implica in politica.

Elena Basescu s-a remarcat pana acum prin cateva discursuri cu dezacorduri gramaticale, declarand ca “in politica poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri”, si in paginile revistelor mondene. Nici Elena Basescu, nici europarlamentarul PD-L n-au putut fi contactate pentru comentarii. 
2042 vizite
Distribuie pe