Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Băsescu şi-a anunţat candidatura
Gândul  - Sambata, 3 Octombrie 2009

Preşedintele Traian Băsescu a luat din nou prin surprindere clasa politică şi opinia publică anunţându-şi brusc candidatura pentru un nou mandat la Cotroceni.

Băsescu a ales un cadru neobişnuit pentru a face acest anunţ: şa Sânnicolau Mare, în Timiş, la o întâlnire publică din vestul ţării.

"Multă lume îmi pune întrebări şi ştiu că şi dumneavoastră aveţi întrebări. Probabil una dintre ele este dacă voi candida. Vă spun că da, voi candida", a spus şeful statului.

Conform Mediafax, Băsescu a afirmat că nici el însuşi nu se aştepta să facă acest anunţ acolo. "Cel mai bun lucru e să faci lucruri la care nu te aştepţi. Eu nu mă aşteptam să îmi anunţ candidatura la Sânnicolau Mare, dar mă bucur că am făcut acest lucru în mijlocul unor oameni ca dumneavoastră. Acum ştiu că este decizia corectă", a spus Băsescu.

La întâlnirea de la Sânnicolau Mare participă aproximativ două mii de persoane, atât fermieri, cât şi localnici, anunţul preşedintelui Băsescu fiind primit cu aplauze şi urale. "Aici, la Sânnicolau, vă doresc o după-amiază plăcută şi voi reveni la Sânnicolau Mare pentru că, de acum Sânnicolau Mare pentru mine a devenit un loc important, locul în care preşedintele în funcţie anunţă că va mai candida pentru un mandat", a mai spus Băsescu.

După acest anunţ, urmează să fie organizat, pe 10 sau 17 octombrie, un congres al PD-L, în care Băsescu să fie validat drept candidat al partidului la Preşedinţia României.

Tags: basescu  candidat  oficial  
1737 vizite
Distribuie pe