Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Roxana Golban nu mai este primită în PSD pentru că a pozat în Playboy
Gândul  - Luni, 7 Martie 2011

Roxana Golban, tânăra membră a Tineretului Social Democrat care a pozat în Playboy nu-şi va mai continua cariera politică în PSD. Liderul social democraţilor din Timiş, Titu Bojin a declarat că cererea de înscriere în partid a tinerei nu fusese încă acceptată şi nici nu se mai pune acum problema ca aceasta să fie primită în partid.

"Este treaba ei ce face în nume personal, dar nu este membru PSD. A depus o cerere de a deveni membru, zilele trecute, care urma să fie discutată. Sigur că nici nu se pune problema ca ea să devină membru. Ori vrea să facă modelling, ori vrea politică", a declarat Bojin pentru ştirile PRO TV.

Decizia a venit după ce preşedintele PSD, Victor Ponta declarase pentru gândul că Roxana Golban nu mai are viitor în partidul pe care îl conduce.

Liderul social-democrat a explicat din nou, azi, de ce crede că locul Roxanei Golban este într-o formaţiune politică precum PDL.

"Am vazut la Partidul Democrat Liberal. Cu cât ieşi mai des în cluburi si în ziarele de monden, ai şanse de promovare. Nu ştiu dacă va fi pusă şefă a vămii sau va ajunge şefă de cabinet a ministrului agriculturii", a declarat Victor Ponta.

Răspunsul tinerilor de la PDL

După declaraţiile lui Ponta în gândul, Organizaţia de Tineret a PDL a trimis un comunicat în care sunt amintite pictorialele soţiei liderului PSD, Daciana Sârbu.

"OT PDL remarcă din nou că elanul tineresc de «cârlan» al preşedintelui PSD Victor Ponta se încurcă în fuste, de fapt mai degrabă în frumuseţi feminine social-democrate fără fuste, care arată nuditatea psd-istă atât la propriu, cât şi la figurat", se scrie în comunicat.

"La scurt timp după scandalul generat de dezvăluirile unor minore participante la concursuri de «Miss TSD», constatăm că Victor Ponta are de-a face cu o nouă poveste de nuditate în PSD. Atitudinea «de dictator» de a o trimite pe tânăra jună social-democrată, care a pozat într-o revistă pentru barbaţi, la PDL, curmându-i viitorul strălucit în PSD, ne pune pe gânduri în ceea ce priveste memoria tânărului şi neliniştitului preşedinte al PSD, căruia îi reamintim că Daciana Sârbu a aparut în pictoriale declarând chiar că «nu e un păcat să fii sexy»", se mai arată în comunicatul PDL.

6140 vizite
Distribuie pe