Locale Altele
Sambata, 2 Iulie 2022
Sam, 2 Iul 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Csehi Arpad va participa la şedinţa comună a guvernelor român şi maghiar
Lorena Georgi  - Miercuri, 15 Octombrie 2008

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Árpád, va participa marţi, 21 octombrie, la şedinţa comună a guvernelor român şi maghiar, care va avea loc la Szeged.
 
El a fost invitat de premierul Tăriceanu să participe la şedinţa comună a celor două guverne deoarece pe agenda de lucru sunt proiecte de cooperare între judeţele limitrofe ale celor două state. Csehi Árpád a declarat că va ridica, cu acest prilej, problema construcţiei drumului expres Vaja – Petea - Satu Mare - Baia Mare, un proiect foarte important pentru judeţul Satu Mare.


Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, se află astăzi şi mâine la întâlnirea oficială cu conducerea Agenţiei de Administraţie din Regiunea Câmpia de Nord din Ungaria. În cadrul întâlnirilor, ce vor avea loc la
Debrecen, Szolnok şi Nyiregyhaza, se vor prezenta informări de către membrii delegaţiei maghiare privind activitatea de coordonare a serviciilor deconcentrate ale ministerelor în cele trei judeţe, vor fi identificate domeniile de colaborare dintre administraţiile maghiare, respectiv române şi se va stabili un calendar de întâlniri periodice pentru schimburi de experienţă.

Tags: csehi  sedinta comuna  guvern  
1614 vizite
Distribuie pe