Locale Altele
Marti, 15 Iunie 2021
Marti, 15 Iun 2021
Lavinia Şandru şi-a dat demisia din PIN
Evenimentul Zilei  - Marti, 21 Octombrie 2008
Vicepreşedintele Partidului Iniţiativa Naţională a renunţat la formaţiunea pe care a condus-o împreună cu Cozmin Guşă pentru a putea candida la alegerile parlamentare ca independent.

Motivul? Este conştientă că partidul nu ar fi putut trece pragul electoral şi atunci nu ar mai fi avut nicio şansă pentru a ocupa un nou fotoliu de deputat. Lavinia Şandru a ales să candideze în Colegiul 22 din Cotroceni, zonă în care fostul lider PIN susţine că se bucură de notorietate. "Candidez în acest colegiu pentru că acolo sunt oameni civilizaţi, care pun mai mult preţ pe şcoală decât pe bani, care pun mai mult preţ pe muzica bună decât pe manele. Am văzut cam care sunt potenţialii mei contracandidaţi, dar nu am cum să nu văd că sunt favorită", a explicat Şandru, într-o conferinţă de presă.

Chiar dacă a hotărât să renunţe la viaţa de partid, Cozmin Guşă şi ceilalţi membri ai PIN îi vor oferi sprijinul necesar în campania electorală.

Ea a precizat că îşi va face blog pentru a dialoga cu cetăţenii cu drept de vot din colegiul în care candidează, dar că, până atunci, corespondează prin intermediul poştei electronice cu aceştia.

Şandru a mai declarat că, de joi, s-a apucat, alături de colegii săi din PIN, de strâns semnături pentru susţinerea candidaturii sale, şi a reuşit să adune peste 2.300 de semnături, în condiţiile în care are nevoie de minim 2.000 pentru a putea candida.

Contracandidaţii Laviniei Şandru în colegiul 22 din Capitală sunt Corneliu Ciontu, din partea alianţei PSD+ PC, Alina Gorghiu din partea PNL şi Elena Munteanu de la PD-L.

Tags: lavinia sandru  demisie  pin  
1307 vizite
Distribuie pe