Locale Altele
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Vin, 27 Ian 2023
Elenele din PD-L, atacate de proprii colegi
  - Vineri, 29 August 2008
Conflictele par să fie la ordinea zilei în PD-L. După ce săptămâna trecută o parte din liderii partidului s-au încăierat verbal pe tema candidaturii Monei Muscă pe listele partidului şi mai apoi pe cea a nomimalizării lui Theodor Stolojan ca şi propunere pentru funcţia de premier, joi, la tabără de vară a Organizaţiei de Tineret a pedeliştilor nervii au izbucnit din nou.
 

Protagonişti: fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, Elena şi vicepreşedintele PD-L, Cezar Preda. Acesta a simţit nevoia să taxeze laudele pe care Elena Băsescu şi le-a adresat practic sieşi şi organizaţiei de tineret, pentru faptul că au strâns ajutoare pentru sinistraţii din nordul Moldovei.

„Monica Ridzi a folosit de foarte multe ori, şi chiar Elena Băsescu, chestiunea că noi am fost primii, noi am fost primii care am făcut etc. Nu trebuie să spunem noi că am fost primii. Se vede dacă am fost primii sau nu. Noi trebuie să facem ceea ce trebuie să facem”, a declarat Preda, citat de NewsIn. La scurt timp, secretarul general al tinerilor pedelişti, Elena Băsescu, s-a arătat indignată de criticile lui Preda. "E regretabil să vii la şcoala de vară a tinerilor şi să le critici discursurile", a declarat Elena Băsescu. Ea a precizat că are "o viziune diferită" de cea a lui Cezar Preda în ceea ce priveşte politica. „Cred că în politică trebuie să ieşi în public tot timpul şi să spui ceea ce ai realizat, mai ales că mă aflam în faţa tinerilor care m-au ales în urmă cu 6 luni şi era de datoria mea să fac un bilanţ şi să le demonstrez că am respectat programul pe baza căruia am fost aleasă în funcţia de secretar general al OT PDL, împreună cu Monica Iacob-Ridzi. Eu aşa înţeleg că se face politica: trebuie să spui tot timpul ceea ce ai făcut, pentru că altfel lumea rămâne cu o impresie greşită”, a explicat Elena Băsescu.

Nu a fost singurul incident petrecut joi la tabăra de vară a pedeliştilor. O altă Elenă, Udrea de această dată, a fost şi ea contestată. de un grup de tineri democrat-liberali din Constanţa, organizaţie de a cărei reorganizare s-a ocupat secretarul executiv al PD-L, făcând o serie de excluderi care au generat mai multe scandaluri. Grupul de tineri din Constanţa au desfăşurat în spatele Elenei Udrea, un banner pe care scria: "Legea de excludere. Studiu de caz: Constanţa". Oameni din stafful PD-L au încercat să-i oblige pe aceştia să dea jos banner-ul, însă fără succes. "Despre Constanţa eu nu mai vreau să discut, este o problema care s-a reglat la nivelul conducerii naţionale", a comentat Udrea.
1749 vizite
Distribuie pe