Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A făcut sex cu tatăl şi cu unchiul ei. De iertat, nu l-a iertat decât pe unchi
Libertatea  - Marti, 23 Septembrie 2008
La numai 17 ani, o fată din Iaşi a stârnit un scandal monstru. După ce şi-a acuzat tatăl că ar fi violat-o, acum se pare că, de fapt, fata s-a culcat de bunăvoie cu acesta, dar şi cu unchiul ei.

La sfârşitul lunii trecute, Crina (17 ani), o tânără din Iaşi care se pregăteşte să devină fotomodel, şi-a re­cla­mat tatăl că ar fi vio­lat-o, iar drept pro­be a prezentat o înre­gis­trare video. După câ­teva zile, poliţiştii l-au arestat preventiv pe tatăl fetei, Ion Stan­­­­­ciu (46 de ani), dar nu pentru viol, ci pentru in­cest.

De­şi băr­­­­­­­­­batul a negat a­cuzaţiile, oa­menii le­­­­gii au susţinut că Stan­ciu a în­­­­­ceput să întreţină relaţii sexuale cu fiica sa încă de când aceasta avea doar 14 ani. Între timp, ziariştii de la Bu­­nă Ziua Iaşi au aflat că fata a fost a­manta tatălui, dar şi a unchiului ei, Ionuţ, fra­­tele mamei sale. Cri­­na a fost înregistra­tă în timp ce îi făcea a­ceste mărturisiri unei rude.

Mai mult, adolescenta a declarat că şi ma­ma ei a avut raporturi se­xuale cu fra­tele său, Ionuţ. "Mama mi-a spus ca de acum va avea grija de mine. Stiu faza cu unchiul meu, dar mi-a spus sa-l iert", spune Crina Stanciu în legatură cu relaţia avută cu unchiul său. Po­li­­­­ţiştii cer­­­ce­­­­­­tea­­­­­ză a­­­­­cest caz.

Tags: fata  iasi  sex  tata  unchiul  
12182 vizite
Distribuie pe