Locale Altele
Sambata, 4 Februarie 2023
Sam, 4 Feb 2023
Frumoasele lui Băsescu vin la putere
Can-Can  - Luni, 15 Decembrie 2008
Basescu a cerut raspicat liderilor PD-L, la ultima lor intrevedere, sa lase deoparte numele tocite ale partidului si sa promoveze tinerii in noile structuri de putere.

Si pentru ca vrerea lui "Zeus" e lege, o echipa intreaga e pregatita sa ia puterea.

Interesant, dar lista respectiva a tinerilor e mai mult a tinerelor, fiind intesata de frumuseti politice, ceea ce dovedeste ca presedintele realmente are gusturi.

Si stie, totodata, foarte bine ca politicienii tineri, si mai ales femei, pot fi mult mai lesne manevrati decat Blaga, Videanu, Berceanu & comp.

Vom avea, se pare, o Sarah Palin autohtona: Roberta Anastase, PD-L, e principala favorita la sefia Camerei Deputatilor, a treia pozitie in stat. Frumoasa, membra a FSN de la 15 ani, Roberta a devenit in 1994 Miss Romania, dupa ce le-a infrant in concurs pe Andreea Marin, Simona Patruleasa si Iulia Fratila. In 1995 a devenit Miss Europe, iar in 1996 a reprezentat Romania la Miss Universe, la Las Vegas.

E fiica baronului prahovean Corneliu Anastase, fost director comunist al uzinelor 1 Mai din Ploiesti, despre care se spune ca, in decembrie 1989, a sudat portile intreprinderii pentru a bloca iesirea muncitorilor pe strazi. Corneliu Anastase a mai fost sef al organizatiei PD Prahova si, intr-o perioada, seful de cabinet al lui Melescanu.

Necasatorita si, se spune, "muza" lui Petre Roman intr-o perioada, mai inainte de a fi remarcata de Basescu, responsabilul cu promovarea ei din ultimii ani.

Despre Elena Udrea se aude ca va fi presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, in timp ce Sulfina Barbu va reveni la Mediu.
 

La ministerul Tineretului e aproape batuta in cuie Monica Iacob Ridzi, sefa tinerilor PD-L. O alta mandrete de femeie, Ridzi a fost de cateva ori in mijlocul unor mari scandaluri.
 
Europarlamentarul roman Eugen Mihaescu a acuzat-o public ca si-a adus amantul la Strasbourg si s-a pipait cu el in vazul lumii si a afirmat despre ea ca a fost, pe vremuri, dansatoare la bara in localurile hunedorene.

Un alt politician, deputatul PSD Cosmin Nicula, a cerut oficial verificarea referatelor sale stiintifice care i-au permis obtinerea suspect de rapida a titlului de doctor si a dat de inteles, de asemenea, ca stie anumite chestiuni compromitatoare despre trecutul acesteia.

Ridzi e cunoscuta si pentru unele meciuri politice cu Victor Ponta, care acum i-ar putea fi coleg de guvern.

Pe de alta parte, in PD-L se vehiculeaza ca, odata numita Ridzi la Tineret, un post de secretar de stat va reveni Elenei Basescu, protejata acesteia, pentru ca ministerele vor fi monocolore.

O alta amazoana care revine in forta este Anca Boagiu, creatia politica a lui Basescu, care a facut-o la doar 32 de ani ministru al Transporturilor, apoi al Integrarii, si care e in carti acum pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale, unul dintre cele mai grele din guvern.

Necasatorita, are o viata personala misterioasa, refuzand sa vorbeasca despre barbatii din viata sa, si are un fiu despre care sustine ca e infiat, dar se vehiculeaza ca, de fapt, ar fi copilul sau natural. Si cu un tata extrem de cunoscut, daca e sa dam crezare barfelor.

Si Mioara Mantale se pregateste sa revina la masa puterii, conform unor surse din PD-L, si tot pe postul de prefect de Bucuresti, de unde a fost zburata de Tariceanu.
 
Ea va fi ajutata, in acest scop, de evaluarea functionarilor publici, in luna ianuarie, care va usura debarcarea a multi functionari publici numiti in timpul guvernarii PNL.

Fost manechin specializat in reclame la cosmetice, necasatorita si cu o viata amoroasa foarte agitata, Mantale e creatia lui Basescu.

Fostul ei sot, afaceristul Romeo Ursachi, a dat candva o declaratie enigmatica, spunand ca daca ar dezvalui ce stie despre Mantale si care e motivul real al divortului lor, anumite persoane grele din conducerea Romaniei ar avea mult de suferit. El a dat de inteles, totodata, ca ascensiunea Mioarei s-a datorat mai degraba fizicului decat calitatilor intelectuale. "Bunul simt ma impiedica sa spun mai mult", a declarat el presei.
Tags: elena udrea  roberta anastase  anca boagiu  elena basescu  
7931 vizite
Distribuie pe