Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihaela Rădulescu ar putea rămâne fără copil
Evenimentul Zilei  - Luni, 16 Martie 2009
Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, a depus la Judecătoria sectorului 1, o cerere de încredinţare a custodiei copilului său, Ayan. Procesul urmează să înceapă pe 8 aprilie.

"Încredinţarea minorului", aşa cum se numeşte oficial actul, a fost depus şi va fi judecat în procedură de urgenţă. Totodată, Schwartzenberg a depus, separat, la Judecătoria Sectorului 1 şi o cerere prin care solicită instanţei să-i fie încredinţat minorul, până când se va da o decizie finală în primul proces. Acest al doilea proces va începe pe 24 martie.

„Refuz să comentez o asemenea absurditate, e cel mai ticălos gest pe care îl poate face cineva, să smulgă copilul din braţele mamei lui. Dar milionarii pot orice. Sper să nu cumpere şi justiţia”, a fost reacţia Mihaelei Rădulescu.


Divorţul cuplului Rădulescu-Schwartzenberg, după o căsătorie de zece ani, a luat prin surprindere pe toată lumea mai ales prin discreţia cu care s-a produs. Cei doi s-au prezentat mână-în-mână la Tribunal, cu zâmbetul pe buze, dând dovadă de bun-simţ şi maturitate.

Tot o surpriză a fost şi punerea sub reflectoare a relaţiei pe care prezentatoarea emisiunii "Duminica în familie" o are cu un coleg de breaslă, Dani Oţil. Atunci, primul soţ al Mihaelei avertiza: "Dani va suferi ca un câine"

Gura târgului s-a închis destul de repede, iar viaţa vedetei părea că a intrat în normal. Până săptămâna trecută, când Mihaela a fost surprinsă în timp ce îşi muta bagajul la un hotel din zona Romexpo. Aceasta şi-a motivat gestul de a părăsi locuinţa din Izvorani, pe care o împărţea cu Elan, prin aceea că "situaţia a devenit atât de neplăcută, încât nu a mai avut încotro".

Atunci, Elan Schwartzenberg s-a arătat doar îngrijorat de soarta copilului şi nu a dorit să dezvăluie presei amănuntele care au determinat-o pe Mihaela să se mute definitiv din casa lor.

În aceeaşi zi, vedeta Antenei 1 a trimis presei o scrisoare în care îşi explica decizia, dar oferea şi detalii cu privire la relaţia pe care o avea în ultimul timp cu fostul său soţ.

  • "Am fugit de un soţ care mă înşela şi care începuse să trăiască cum trăiesc mai toţi milionarii cu bani făcuţi peste noapte - şmechereşte, în orgii sexuale şi financiare".
  • "Mă aflu în umilitoarea situaţie de a mă folosi de calitatea de persoană publică pentru a-mi apăra copilul de mizeriile unei lumi înrăite şi gata oricând să atace o femeie cu un copil în braţe, fără să mai judece, fără să ştie exact de ce, ci doar pentru că aşa a văzut că fac şi alţii".
  • "Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, dar mai ales pe aceea de bărbat"
Controversele pe această temă au continuat toată săptămâna 9-15 martie şi au culminat vineri seară, când Mihaela a depus plângere la poliţie acuzând un foto-reporter că a atacat-o în parcarea blocului unde locuia Dani.

Şi tot la finalul săptămânii, Elan Schwartzenberg a spulberat misterul şi a prezentat şi varianta sa. "A vrut să se întoarcă la mine, de la Dani", anunţa acesta.

Potrivit poliţiştilor ilfoveni, citaţi de Mediafax, Elan Schwartzenberg a cerut intervenţia Poliţiei în noaptea de 8 spre 9 martie, în jurul orei 1.00. El a apelat serviciul unic 112, spunând că fosta sa soţie face scandal. Sursa citată a precizat că un echipaj de Poliţie s-a deplasat la locuinţa acestuia, însă poliţiştii nu au intervenit, deoarece Mihaela Rădulescu părăsise deja locuinţa din Izvorani.

Situaţia copilului nu poate fi trecută încă în competenţa Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului, întrucât nu a fost depusă o sesizare oficială.
Tags: mihaela  radulescu  ayan  custodie  copil  
2568 vizite
Distribuie pe