Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elena Udrea promovează turismul şi pozează într-un nou pictorial - VIDEO
Gândul  - Marti, 28 Aprilie 2009

Ministerul Turismului şi BRD Group Societe Generale au semnat, marţi, protocolul prin care Hagi, Năstase şi Nadia Comăneci vor promova turismul românesc în străinătate.

Campania, care va dura un an de zile, va costa, potrivit ministrului Turismului, Elena Udrea, “câteva milioane de euro”.

Din această sumă, circa două milioane de euro vor fi destinate difuzării unui spot la două televiziuni internaţionale de mare audienţă. Campania se va desfăşura sub sigla "România, land of choice" şi va include şi reclame outdoor print, şi chiar pe Internet.

Potrivit Elenei Udrea, campania de promovare realizată în parteneriat cu BRD, care avea deja un contract cu cei trei mari sportivi, va debuta la sfârşitul lunii mai şi va dura aproximativ un an, până când va fi gata şi va începe să fie promovat brandul României. Partea de creaţie a campaniei va reveni agenţiei ADDV Euro RSCG, crearea spoturilor şi a printurilor va fi susţinută de BRD, iar promovarea urmează să fie făcută din fondurile Ministerului Turismului.

Udrea a explicat că această campanie va fi realizată sub sigla "Land of choice", pentru că a constatat că această sintagmă, ce reprezintă un vers din viitorul imn turistic al României, a avut succes.

Hagi e ursul, Năstase e râsul iar Nadia egreta

O parte din campanie se va desfăşura sub forma unor cărţi poştale, unde Gheorghe Hagi este asociat cu un urs carpatin, Ilie Năstase cu un râs, iar Nadia Comăneci cu o egretă.

Cărţile poştale sunt împărţite în două imagini, pe de o parte unul dintre cei trei sportivi şi de cealaltă parte, animalul asociat, iar sloganul inscripţionat pe cartea poştală va fi "Îl cunoaşteţi pe Hagi respectiv Năstase, Nadia - n.r. , descoperiţi alte comori ale României".

Prezenţi la eveniment, sportivii au declarat că se bucură că pot promova România. "Noi neoficial făceam promoţii României. Acum o vom face oficial", a precizat Nadia Comăneci. La rândul său, Gheorghe Hagi a adăugat că se simte onorat: "Sportul e un ambasador al fiecărei ţări". Ilie Năstase a afirmat că, într-o astfel de campanie, ar trebui să fie implicate şi alte "vedete cunoscute". "Trebuie să se continue şi cu cei care sunt în activitate şi mă gândesc la un Mutu sau la un Chivu", a arătat fostul mare tenismen.

Între timp, Elena Udrea apare într-un nou pictorial în revista ei preferată "The One", care publică şi un interviu cu ministrul Turismului.

“Eu am crezut in Traian Basescu ca om politic, si ca presedinte, si ca primar. Si am fost loiala, indiferent care au fost costurile de imagine pentru mine – fiindca am fost deseori atacata pentru acest lucru. Am ramas loiala proiectelor presedintelui. Cred ca Traian Basescu va fi presedinte pentru inca cinci ani si este un presedinte care va marca profund istoria Romaniei”, a declarat Elena Udrea pentru The One.

Tags: elena udrea  turism  promovare  pictorial  the one  


6340 vizite
Distribuie pe