Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zăvoranca a dat-o afară pe Columbeanca din emisiune
Libertatea  - Marti, 2 Iunie 2009
Oana Zăvoranu şi Monica Columbeanu sunt protagonistele unui nou scandal in lumea showbiz-ului. La filmările emisiunii ei de la Kanal D, soţia lui Pepe a dat-o afară din platou pe nevasta lui Irinel pe motiv că aceasta din urmă ar fi şantajat-o şi ameninţat-o.

“Ieşi afară, nesimţito”
, acestea au fost cuvintele pe care Monica Columbeanu le-a auzit din gura Oanei Zăvoranu la finele săptămânii trecute, în timpul filmărilor pentru “Pact cu diavoliţa”, emisiune difuzată de Kanal D în fiecare sâmbătă seara. Reacţia Oanei a venit după ce invitata ei i-a spus în timpul filmărilor să nu difuzeze pe post anumite imagini.

În plus, se pare că vedeta de la Kanal D a mai fost deranjată şi de faptul că Monica i-a reproşat că îi pune întrebări prea indiscrete.

După ce Zăvoranu i-a spus că face ce vrea în emisiunea ei, soţia lui Columbeanu a avertizat- o pe Oana că, dacă nu se va purta cum doreşte ea, îi poate scoate oricând emisiunea de pe post.

“Eu nu mi-am permis să spun altora ce să facă în emisiunea lor şi nici nu am avut tupeul şi nesimţirea de a şantaja şi de a ameninţa vreun moderator tv. Am ştiut să respect gazda şi casa în care m-am dus, chiar dacă nu mi-au convenit uneori întrebările”, ne-a spus Oana Zăvoranu.
Tags: oana zavoranu  emisiune  monica columbeanu  
6241 vizite
Distribuie pe