Locale Altele
Duminica, 4 Iunie 2023
Dum, 4 Iun 2023
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şefii ţării au petrecut la Sinaia, la ziua lui Nutzi
Evenimentul Zilei  - Luni, 28 Decembrie 2009
Şeful statului, prim-ministrul şi ministrul Turismului s-au întâlnit sâmbătă seara, la Cabana Schiorilor, la Sinaia, unde au petrecut a doua zi de Crăciun.

Distracţia a durat câteva ore, iar invitaţii au rămas şi peste noapte în staţiunea montană de pe Valea Prahovei. Toţi cei prezenţi la petrecere au cântat hituri la modă, inclusiv imnul Partidului Democrat Liberal şi au încins hore şi sârbe pe melodii populare, iar apoi au dansat şi pe ritmuri latino americane.

Pentru ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost dublă sărbătoare, ea fiind născută pe 26 decembrie.
După ce a primit un buchet imens de flori, ministrul Turismului a făcut poze cu toţi invitaţii.

Oficialii nu au sărbătorit singuri, la eveniment fiind prezente şi familiile lor.
Preşedintele Traian Băsescu, însoţit de soţie şi de europarlamentarul Elena, fiica cea mică, au rămas peste noapte la vila de protocol de la Foişor din Sinaia, cunoscut fiind faptul ca distracţia de Crăciun şi de Revelion pe Valea Prahovei a devenit tradiţională.

Au fost prezente, de asemenea  şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care s-a prins în horă, alături de Băsescu, Boc şi Udrea.

Preşedintele, premierul şi ministrul au plecat de la cabană după ora 01.00, iar înainte de petrecere, Udrea şi Elena Băsescu s-au plimbat în Sinaia, fotografiindu-se alături de turişti.

Tags: udrea  basescu  boc  sinaia  
3428 vizite
Distribuie pe