Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Ministrul Adomniţei, dus la însurătoare cu elicopterul Poliţiei
Gândul  - Marti, 7 Octombrie 2008

Între două reprize de foc, întâlnirea cu pre­mierul Tăriceanu, de sâmbătă dimineaţă, şi întâlnirea cu sindicatele din Educaţie, de du­minică de la Bucureşti, ministrul Cristian Adomniţei s-a căsătorit sâmbătă seara la ora 18, la Starea civilă a municipiului Iaşi.
 
Ministrul ne-a declarat că a avut emoţii foarte mari, dar ca să şi le ascundă, a răspuns atipic la întrebarea „Ce­tăţene.... “, spunând „Sigur că da“, în locul cla­sicului „Da“. Adomniţei a stat ca pe jar la în­tâlnirea cu premierul, pe de o parte din cauza situaţiei explozive cu sindicatele din Educaţie, pe de altă parte fiindcă dorea să ajungă totuşi, la Iaşi, la propria-i nuntă.

„Este adevărat că am plecat din Bucureşti împreună cu colegul meu de guvern, domnul ministru David, care avea stabilită o vizită la Albiţa, în judeţul Vaslui”, ne-a declarat ministrul Adomniţei, în legătură cu faptul că s-a deplasat un elicopter MIRA la cununia civilă.

Ministrul spune că, în momentul în care au plecat de la întâlnirea cu premierul, în faţa peronului de la guvern, colegul său de cabinet ministrul David i-a spus că merge la Albiţa şi atunci, ca să scurteze din timp, a plecat şi el cu elicopterul. Adomniţei a ţinut să precizeze că de la Albiţa la Iaşi a mers cu maşina. „Nu cred că este corect să se spună că mi s-a pus un elicopter la dispoziţie, fiindcă nu este aşa”, a mai spus ministrul, completând că şi aşa abia i-a ajuns timpul să se pregătească pentru evenimentul din viaţa sa. Soţia ministrului Adomniţei este avocata Sabina Vişinari, membră a Baroului Iaşi, fiind de fel din acelaşi judeţ cu ministrul, din Suceava.

Cei doi se vor căsători religios în 18 octombrie, la mănăstirea Suceviţa, unde sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi. „Am foarte mulţi prieteni şi colegi de partid care vor veni la nuntă, dar nu doresc publicitate. Cred că am şi eu dreptul la viaţă privată, de aceea vă spun de pe acum că nu voi accepta, cum s-a întâmplat la cununia civilă, ca presa să intre peste mine, fiindcă nu cred că interesează pe cineva ce se întâmplă la nuntă. Voi oferi presei, dacă doreşte, un CV cu fotografii dar cred că am şi eu dreptul să trăiesc acest moment unic în linişte”.

Tags: adomnitei  nunta  elicopter  
2227 vizite
Distribuie pe