Locale Altele
Sambata, 26 Noiembrie 2022
Sam, 26 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La 16 ani bustul îi cântărește 8 kilograme!
Pro Tv  - Marti, 17 August 2010
În ziua de astăzi cele mai multe femei plătesc foarte mulți bani pentru operațiile estetice menite să înfrumusețeze sau să mărească anumite zone ale corpului. Însă există și persoane care ar da orice să nu mai fie atât de „dotate“ de mama natură.

Este și cazul unei adolescente din provincia chineză Hainan, care la vârsta de 16 ani a ajuns să aibă bustul de 8 kilograme.

Coșmarul a început în 2009, când sânii au început să-i crească într-un mod alarmant, însă de rușine, adolescenta nu a spus la nimeni, până când a fost prea târziu.

Acest fapt i-a afectat dezvoltarea corectă, mai ales că greutatea sânilor punea o presiune foarte mare pe coloana vertebrală. Însă și din punct de vedere estetic Xiao Wei avea o problemă pentru că sânii îi atingeau buricul.

Ca sa scape de acest chin, Xiao a apelat la o operație care a durat 7 ore. În tmpul intervenției chirurgicale, medicii i-au îndepartat aproape 1,5 kilograme de țesut din fiecare sân și i-au efectuat și un lifting.
4685 vizite
Distribuie pe